maanantai 4. maaliskuuta 2013

Noidannuoli

Viikonloppu meni rentoutumisen merkeissä koko perheen voimin. Todellista laatuaikaa, kun ei oo mihinkään kiire eikä sovittuja menoja. Tuollaista viikonloppua ei ole vähään aikaan ollut ja jotenkin tuommoista viikonloppua on kaivannut.

Lauantaina putousta katsellessa olin nousemassa hieman hassusta asennosta hieman kiertäen ylös niin samalla sekunnilla alaselkään pisti ja lujaa! Tarkemmin ottaen koko vasempi puoli alaselästä jalkaan asti oli lähes liikkumaton eli toisin sanoen en voinut liikuttaa juuri ollenkaan vasenta jalkaa ilman, että olisi käynyt kipeää. Siinä sitten nousin hiljalleen ylös ja yritin laskea painoa vasemmalle jalalle, mutta turha toivo. Ei muuta kuin takas istumaan ja sitä kautta makoilemaan. Puolisen tuntia olin tekemättä mitään ja ehtiinkin siinä tovin lueskella tietoa noidannuolesta joksi tuota kipua epäilin. Meinas hikikarpalot nousta otalle, kun luin että toipumisaika on noin 4-10 päivää. Luin myös, että suurin moka mitä toupumisessa voi tehdä on se että jäädään vaan makoilemaan eikä uskalleta liikkua. Ja tämä tieto riitti minulle.. Pyysin Mikaa kaveriksi auttamaan kävelyssä ja parin askeleen jälkeen kipu olikin poissa. Yhtä nopeaa lähti kuin tulikin eikä samana iltana kipua tullut enää uudelleen. Eikä myös sunnuntaina. Tänään ajelin sitten autolla kaupungissa ja painoin vasemmalla jalalla kytkimen pohjaan niin samontein pisti taas kivuliaasti alaselkään. Meinas pikku paniikki iskeä, että mihin mää tän auton ajan jos jalka ei enää tuosta kytkimeltä nouse. Onneksi nousi ja kipu lakkasikin melkein samontein..
Mietin pääni melkein puhki, että mikä tämän kaiken on voinut aiheuttaa, koska en nimittäin ole salilla loukannut tai reväyttänyt itseäni. Noh, muistuhan kaikki mieleen kun meinasin tänään taas liukastua.. Nimittäin viime viikolla täällä Oulussa oli hirveet loskalekit ja muutaman päivän jälkeen loska jäätyikin luistinradaksi. Ja tuona "pääkallokelinähän" minä olin liukastua aika pahastikkin, mutta sain pidettyä tasapainon juuuuuri tuolla vasemmalla jalassa, joka tasapainottelusta hieman "revähtikin" eli ei tarvi kauaa miettiä mistä tuo kivun tuleminen johtuu...
Olkaa siis kaikki varovaisia nyt kevään tullessa ja liukkaitten myös ettette reväyttele itseänne. Seurauksena saatta tulla tuo todella kivulias noidannuoli.
Salitreenejä ei kuitenkaan ole haitannut, nimittäin tänäänkin tein selkää ILMAN minkäänlaista kipua. Ja jos kipu tulisi niin tietenkin jättäisin treenit väliin jo pakostakin, koska silloin kun se pistää niin ei juuri liikkuta mihinkään.
Lisää tietoa noidannuolesta TÄÄLTÄ

Tänään tosiaankin siis "korkkasin" uuden ohjelma käyntiin selkäpäivällä. Mukana oli uusia juttuja, mutta myös vanhoja joissa osassa oli pitempiä sarjoja ja osassa taas lyhyempiä. Mulla on jotenkin todella hyvä tunne tästä uudesta ohjelmasta. Jokaselle treenipäivälle on lisätty yksi liike lisää eli nyt varmasti saadaan lihakset vieläkin enemmän hapoille. Hieman haetaan nyt niitä oikeita liikeratoja esim. ylätaljasta lapiokahvalla tehtäen, nimittäin tuota kahvaa en ole vielä käyttänyt niin saa hieman hakea painojen ym. suhteen. Ja tietenkin kun uusia liikkeitä tulee mukaan niin lihakset hieman "makustelee" liikettä ja seuraavalla kerralla liikkeet menevät varmasti paremmin perille lihakseen.

Sumeeta on


 Viime viikolla oli siis Arnold Sports festifals ja kisat päättyivät eilen. Anna Virmajoki sijoittui loppujen lopuksi sijalle 11. bikini internationalissa. Tämä on kuitenkin hyvä sijoitus, koska USA:ssa on vaikea tehdä läpimurtoa yhdellä kertaa. 
TÄSSÄ linkkiä kisan kuviin. Linkin takaa löytyy myös kuvia Suvin kisasta.

Viikonlopun jälkeen jääkaappi alkaa tyhjenemään ruoasta ja tänään oli taas aika käydä ostamassa täydennyksiä kaappin. Tämmöstä tällä kertaa.




Mukavaa maanantain jatkoa.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti