perjantai 15. maaliskuuta 2013

Yäk!

Eilinen päivä menikin sitten kokonaisuudessaan norjaa puhuessa vessassa. Oksennustauti siis valtasi eilen ja päivä menikin vessassa ollessa ja nukkuessa. Tänä aamuna oli semmoinen tunne niinku eilen ois ollu hirveessä kännissä, koska eilinen päivä meni niin sumussa. Varmaan pienestä nestehukastakin kärsin, koska mikään ei pysyny sisällä. En eilen etes yrittänyt syödä mitään, koska juomakaan ei pysynyt juuri viittätoistaminuuttia pitempään sisällä. Olo onkin tänään sitten sen mukainen, ettei eilen olla syöty mitään eikä paljon juotukkaan tai juotu on, mutta neste ei oo imeyty kroppaan..
Tänä aamuna aloitin aamun normaali syömisillä, raejuusto meni vielä alas ja muna jotenkuten, mutta puuro tökki ja pahasti. Eikä puuro millään kokonaan mahtunu mahaan, joten skippasin loput. Äsken yritin syyä lounaan, mutta oinastelin jo etten tule millään sitä syömään kokonaan ja pienennin annoksen 2/3 osaan. Eipä se kaikki siltikää unoppunut ja luovutin suosiolla. Syön kuitenkin tänään 2-3 tunnin välein, mutta pienempiä annoksia. Jospa huomenna ois taas ruokahalu kohillaan.
Nyt tuntuu siltä, että niinku aloittas koko ruokaprojektin ihan alusta asti.. Kaikki maistuu niiiin pahalle..

Ennen tuota kauheeta tautia, jota en kyllä toivo kellekkään, tehtiin Mikan kanssa kyllä yllättävän hyvää smoothie. Jaankin tämän ohjeen teidän kaikkien kesken ja suosittelen tekemään. Yllättävän raikkaan ja hyvänmakuinen.

* 200 g mustikoita (pirkka pakaste)
* 2-4 dl vadelma-persikkakeittoa (valio)

Mustikat jäisinä tehosekottimeen ja keitto perään ja sitten vain sekoittaen. Ja smoothie on valmis! Helppoa ja yksinkertaista ja maittavan makuista. Jos marjojen syöminen tökkii kokeile ihmeessä tätä :)


Tänään illalla harjottelen kotona vähän poseja ja t kävelyä, mutta aerobiset ja salitreenit jää tältä päivää pois. Huomenna sitten paremissa voimissa palaan niiden pariin. Ja olihan muuten hyvä, että sairastin eilen tuon taudin pois niin olen sitten hyvissä voimissa sunnuntaina ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille ja
pysykäähän terveinä.

- Laura

1 kommentti:

  1. Onneksi meni nopeasti ohi tauti. Noro jyllää nyt pahemman kerran joka puolella. Kuulostaa hyvälle tuo ohje täytyy kokeilla. En itse oikein tykkää marjoista ja jotenkin niitä vain pitäisi syödä :)
    Pikaista palautumista taudista ja hauskaa viikonloppua :))

    VastaaPoista