torstai 7. maaliskuuta 2013

Nauti elämästä

Taas on niin kiire töitten puolesta ollu, että on toooosi huippua että huomenna on jo perjantai. Tänään oli salilla uudesta ohjelmasta vuorossa rinta, hauis ja vatsapäivä. Ja ei voi muuta kuin sanoa, että huh huh! Rintaa tein kolmen liikkeen voimin ja samoten hauista eikä yhtään "höllätty" sarjan pituuksien suhteen vaan täysillä loppuun asti aivan sama oliko lihakset jo kuinka hapoilla tahansa. Tällasesta "rääkistä" mää niin tykkään. Vaikka lihakset on jo hapoilla ja tietää että tyyliin 2 sarjaa on vielä jälellä niin silti sitä jaksaa vaikka kuinka polte olisi lihaksessa kova. Tämä on varmaan sitä kuuluisaa tahdon voimaa! Huomenna oiskin vuorossa jalat ja varmasti yhtä kova tatsi jatkuu huomennakin. Helpolla ei päästä eikä se ole tarkoituskaan :)


Eilen sitä pysähtyi hieman miettimään terveyden tärkeyttä elämässä, kun kuulin työkaverin tämän hetkisestä tilasta. Hänen tilansa heikkeni hetki hetkeltä syksystä saakka, mutta mitään sairautta ei ole vielä löytynyt. Tällä hetkellä epäillään jopa ms-tautia, koska hän ei välillä pysty liikkumaan normaalisti eikä liikuttamaan normaalisti käsiä, nilkkoja ym. Näin kuinka hajalla hän oli kyseisen mysteerisen sairauden takia. Sairaus voi myös olla stressiperästä, mutta varmuutta millekkään ei ole. Yhtäkkiä vain kunto huononi ja sitten se oli menoa.
Eilisen tapaamisen jälkeen sitä mietti hetken kuinka tärkeä niin itsestään selvänä asiana pidetty terveys on. Se on ehkä liiankin itsestään selvyys, mutta toisaalta sitä ei pidä ottaa liian " vakavasti" tai muuten sitä olisi jossain hourulassa kaikkien kolotuksien ym. kanssa.
Kuitenkin päivästä toiseen puksutamme vaan menemään vailla huolia murheita, mutta entäs jos yhtäkkiä iskisikin joku sairaus tai muu vastaava..? Ehkä kaikkien olisi hyvä hetken miettiä mitä terveys merkitsee sinulle itsellesi.
Minä olen sitä mieltä, että elämässä pitäisi tehdä juuri niitä asioita mistä tykkää silloin, kun siihen on vielä mahdollisuus. Elämästä täytyy ottaa kaikki ilo irti omalla tavallaan ja tehdä elämästä mieluinen myös itselleen. Esimerkiksi jos ajattelee tätä minun harrastusta ja siihen liittyvästä kilpailemisesta. Moni varmaan haluaisi kysyä, että miksi ruveta kilpailemaan ja eikö pelkkä salilla treenaaminen riitä.
Mutta heitänkin vasta kysymyksen miksi ei kilpailla.. Tämä on niitä asioita mitä vain elämässä haluan tehdä ja kokea. Haluan kokea tämän harrastuksen kaikki puolet myös sen kilpailemisen. Jos en tekisi niin kuin minusta itsestä tuntuu niin katuisin päätöksiäni myöhemmin, juuri silloin vanhana kiikkustuolissa :)
Elämä on loppujen lopuksi liian lyhyt jossittelulle, tee sitä mistä sinä tykkäät ja toteuta omia unelmiasi. Unelmat eivät tarvitse olla mitään super suuria. Sen pienenkin unelman tai vaikka päähän piston toteuttaminen voi olla juuri se mitä sinä tarvitse ja kaipaat.
Elä elämäsi nauttien, ei toisten mielipiteitä miettien!





Tänään kävin taas sovittamassa bikinejä. Yläosan malli on nyt valmis, mutta alaosaa  pitää vielä hieman viilata. Parempi alaosa oli nyt kuin viimeksi, mutta pientä hienosäätöä niin hyvä tulee! Meidän nämä harjoitusbikinit olisi joku asiakas jo halunnut ostaa, kun ne oli ollut esillä mallinuken päällä :D Eivät lähteneet kuitenkaan halukkaan ostajan mukaan ;)
Sitten ei muuta kuin kangas kauppoihin pyörimään ja päättämään. :D

Mukavaa torstain jatkoa ja 
jaksetaan vielä huominen puristaa työrintamalla niiden kanssa joilla vkl vapaa.

- Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti