sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Auringonpaistetta


Mahtava sää myös täällä Oulussa. Aamulla käytiinkin Samin kanssa kävelyllä ihanassa ilmassa. Pyöräteillä alkaa jo asfaltti pilkottamaan, sieltä se kesä pikku hiljaa tulee :)
Auringon innoittamana laitoin tänäänkin korkkarit jalkaan ja harjoittelin.
Niinkuin varmasti kaikilla myös minulla on vertailuasennoissa jompikumpi puoli hieman vaikeampi pitää kasassa ja se on ehdottomasti vasempi puoli. OIkealle jalalle pianon laskettua on tasapaino vaikempi pitää kuin vasemmalle jalalle painon laskettua.
Tätäkin siis täytyy harjoitella niin varmasti sieltä ne asennot ajan myötä loksahtaa paikoilleen.



Aijemmin kerroin, että aijon kokeilla kotona stepperillä tehdä intervalliharjoituksen. Kokeilinkin sitä perjantaina ja ihan hyvin pystyi toteuttamaan harjoituksen. Sykkeet ei kylläkään noussut varmasti ihan niin korkealle kuin pyörän selässä, mutta hiki tuli ja hapot jylläs kaikesta huolimatta. Sykemittarin mittaamana syke oli huipussaan 160:nen paikkeilla. Tuo ei ole aivan minun huippusyke, mitannut olen 180:nenkin sykkeitä eli ei aivan paras vaihtoehto tuo stepperi intervallinharjoituksen toteuttamislaitteeksi.
Huomenna vielä normi työpäivä ja sitten norjalaisen siivin kohti helsinkiä. Mukavaa vaihtelua normaali työviikkoihin :) Ja ai niin, ensi viikonlopun vaihteessahan on myös nuo neljän päivän vapaat. Mukava päästä vähäksi aikaa minilomalle. Näillänäkymin suuntaamme ainakin yhdeksi yöksi Mikan äitin luokse pyhinä.
Nyt hörppäämään kahvit ja sitten takapihalle vähän hommiin. Terassille on kertyny semmonen puolen metrin korkunen lumikasa varmaan noin kymmenen neliön alueelle ja se pitäisi saada siitä pois. Taidankin laittaa sykemittarin päälle ja ottaa ihan urheilun kannalta. :)

Loppuun vielä kuvaa seinästä, joka piti Samin piirrustuksien jälkeen tapetoida...


Mukavaa palmusunnuntain jatkoa!
ps. täällä ei ole käynyt yhtään noita-akkaa eikä ukkoa virpomassa. Ne on varmaan laittanu merkille, että meiltä ei koskaan saa mitään super rahasäkkiä eikä kindermunia :D

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti