perjantai 29. maaliskuuta 2013

Aurinkoista pääsiäistä!

Perjantaina käytiin Mikan äitin tykönä yökylässä. Siinä turinoitiin ja rentouduttiin päivän ja vähä yötäkin ja eilen tultiin takas kotia. Aivan mahtava ilma oli eilen täällä Oulussa. Aurinko paisto pilvettömältä taivaalta ja muutama plussa astekkin oli. Eilen kylläkin toteutin aerobisen sisätiloissa intervallin merkeissä ja loppuun vielä syviä vatsoja, jotka tältä viikkoa yhden treenin jälkeen oli pakko jättää toiselle päivää, kun aika loppui kesken. Onneksi nuita vatsoja on helppo myös kotona tehdä.

Parasta matka kahvia

Tänään menen kaverini kanssa yhdessä salille ja treenin jälkeen on vielä tarkoitus mennä rentoutumaan infrapunasaunaan. Infrapunasaunat on salin yhteydessä ja ehkä hieman nolottaakin tämä sanoa, mutta aikasemmin en ole koskaan niissä käynyt, kun aika ei tahdo riittää. Mutta nyt tähän tulee muutos ja menen testaamaan saunan :) Jospa tuota kerran viikossa rupeaisi aikaa liikenemään niin pääsisin saunassa käymään. Eilen luin infrapunasaunan terveysvaikutuksista ja onhan sillä paljon kaikkea vaikutusta kehoon. TÄSSÄ hieman lisää tietoa infrapunasaunan vaikutuksista.






Onko vähän meijän Rocky reppanan näkönen?? :D
Mut nyt laittamaan kimpsuja ja kampsuja valmiiksi ja puolen päivään onnikkaan (näin oululaisittain) eli siis linkkuun ja matka suunta kohti salia. Sami menee siksi aikaa leikkimään kaverini lapsien kanssa ja hänen mies saa toimia sen aikaa lapsenlikkana :D

Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille!





- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti