perjantai 12. huhtikuuta 2013

Viikonloppuna kisaillaan (lue: en minä)

Viikonlopun aikana kisaillaan Helsingin kulttuuritalolla. Kyseessä fitness classic.
Hieman harmi, kun näitä kisoja ei tule telkkarista tai netistä. Mun mielestä sais näitäkin ruveta kuvaamaan, varmasti monia silmäpareja ois telkkarin äärellä.
Mutta vaikka liikkuvaa kuvaa ei saada nähtäväksi niin kaikki kuvat kyseisestä kisasta täytyy kuitenkin kalastella netinsyövereistä. Mielenkiinnolla ootan minkälaisen linjauksen tuomarit tänä vuotena tekee. Kisailijoiden joukossa on varmasti monenmoista kroppa nähtävävillä. Uskon kuitenkin, että enemmän nähdään niitä jotka on treenannu kovaa ja kroppa on timmissä kunnossa, mutta myös varmasti joukossa on hieman "löysempää" kroppaakin.
Mutta mihin vedetään raja niiden lihasten suhteen? Tähän kysymykseen odotan vastausta kovasti. Koska johonkinhan se raja on vedettävä ettei tule sitten lavalle semmoisia kroppia, jotka jo voisivat suuntaa kääntää body fitneksen puolelle tai sitten niitä joilla juuri sitä lihasta ei ole. Jäädään odottelemaan vastausta :)

Mukavasti on töissä taas ollu vilinää ja vilskettä, kun olen nuilla musta-keltaisilla päivillä ollu töissä. Eilen tuli se kaheksan tuntia oltua jalkojen päällä ja käveltyä koko päivä. Kuitenkin olin niiin tsemppari kun kotia pääsin, että jaksoin vielä kotona vetästä rinta- ja hauistreenin kotivermeillä.
Hyvin sain tuntuman lihaksiin, ei mitään ongelmaa ja kuuma tuli! Se joka sanoo, ettei kotona saa kunnon treeniä aikaseksi niin puhuu palturia. Jo muutamalla käsipainollakin saa jo niin monta liikettä tehtyä esim. jaloille, käsille, rinnalle, selälle, pakaroille jne. Suosittelen kotia ostamaan semmoiset käsipainosarjat, joissa on yhteensä noin 10 kg painokiekkoja per käsipaino. Niitä on sitten helppo lisäillä ja poistaa tarpeen mukaan eikä tarvi joka kilolle olla omaa käsipainoa.
Tässä meidän "kotisali":


Meillä tuo mies on niin innostunut koko touhusta, että meiltä löytyy jo vähän enemmän kuin ne käsipainot :D Ja kyllä, tämä penkki komeilee joka päivä meijän olkkarissa.. Aluksi oli puhe, että siirretään se pois haitolta, kun ollaan treenattu (menee kasaan), mutta niin siinä vaan kävi ettei se siitä mihinkään enää muutaman kerran jälkeen liikahtanut :D Ei mua kyllä henkilökohtasesti haittaa yhtään. Mukavahan se ois semmonen oma huone minne nuo vois laittaa, mutta kun ei ole niin tähän täytyy tyytyä. Ehkä vielä jonain päivä ois sitten lisähuone talossa ;)




treenin jälkeinen punahilkka :D




Pyllyä lisää, kiitos! Sunnuntaina on Annen kans tapaaminen niin kassotaan yhessä tuota tämän hetkistä kuntoa ja tehdään muutoksia jos tarve vaatii. Itse mietin hieman tuota takamusosastoa, että lisää sais muotoa kyllä olla. Hieman hankalaa, kun ei tiedä että olenko saanut maksimaalisesti sen lihasmäärän aikaan mitä tässä ajassa on mahdollista saada vai olenko jälkijunassa.... Noh, mutta töitä tehdään edelleen ja kovaa!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)

ps. 20000 lukukertaa rikki! Kiiitos ihanat lukijat ja pysykää tästä eteenpäinkin kuulolla! :)



- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti