lauantai 13. huhtikuuta 2013

Tämän päivän kuntoa

Tänään toiset jo kilpailee tämän vuoden ensimmäisessä kisassa täällä Suomessa. Omat kisat "kolkuttelee" ovella noin 4 kuukauden päässä ja tässä on tämän hetkistä kuntoa (kuvat otettu tänä aamuna) ollos hyvä:








Itse olen ihan tyytyväinen siihen, että tähän pisteeseen ollaan päästä kunnon tavoitteelisella treenauksella kahdeksassa kuukaudessa. Niinkuin näkyy, lihakset ei yhessä yössä kasva. Paljon vaatii työtä, hikeä ja energiaa että muutoksen saa aikaan. Tietenkin me kaikki olemme yksilöitä, toiset saa lihasta nopeammin lyhyessä ajassa aikaan ja toiset taas kehittyy hieman hitaammin. Minä kuulun ehkä hieman siihen jälkijunaan tai ainakin omasta mielestä tuntuu. Mutta kaikista parhaiten on ottanu lihasta jalat ihan ehdottomasti, sitten tulee selkä ja lopuksi nuo pienemmät lihakset. Tämä luultavimmin hyvin yleistä, kun lihasta ruvetaan kroppaan takomaan.

Tosiaan kisat alkaa pikku hiljaa häämöttämään näkökentässä ja siitä syystä sainkin viestin tällä viikolla, että minun hiusten ja meikin laittoaika on jo kisapäivälle sovittuna, jeij! :) Aamusta saa ruveta ähertää lookkia kuntoon. Pitäs varmaan jossain välissä tilata yksi kisaväri ja ruveta testi mielessä kokeileen väriä. Ois tosi hyvä käyttää sitten kisaväri hyödyksi ja pitää vaikka silloin kuvaukset. Jos vaikka kesäloman aikana ottas tämän projektiksi.

Ensi viikolla alkaakin tiistaina koulu. Maanantaina mennään tekemään opettajan kanssa suunnitelma koulunkäynnistä ja tiistaina oppisopimusasiat kuntoon ja illasta vielä koulun penkille istumaan. Onneksi nuita lähiopetuspäiviä ei ole kuin kolmen viikon välein 4 tuntia, minä en oo oikein koskaan nuista teoriaopinnoista niin välittäny. Käytännön tyttöjä! :)
Kun kesää ollaan menty loppuun kohti syksyä tulee työhommatkin muuttumaan. Tätäkin ootan kuin kuuta nousevaa! Ihanaa päästä tekemään juuuri sitä työtä mistä viimesen päälle tykkää. Kun työkuviot muuttuu olen päättänyt toteuttaa monta vuotta mielessä muhineen asian. Siitä sitten tulevaisuudessa lisää, kun ajankohta on oikea.

Tänään ollaankin noustu jo klo 6.30. On se kumma, kun saisi nukkua niin pitkään kun vain Sami jaksaa nukkua mutta ei.. Eikai tuolle rytmille mitään mahda, kun työ aamuina noustaan neljän jälkeen niin loppuu unen tarvekkin jo nuin aikaisin. Tälle päivälle ollaan jo käyty reippaileen Samin kanssa pyöräreissu ja illan päälle vielä yhdet aerobiset.
Eilen tuli muuten katottua the voice of finlandia ja olihan siinä huikeita kipaleita ja laulajia! Ihan ehdottomia suosikkeja laulujen perusteella eilen oli Antti kappaleella Romanssi ja Laura kappaleella Jos sua ei ois ollu. Ihokarvat pystyyn nostattavia vetoja kummatkin! Harmi kun näitä kappaleita ei löydy vielä muualta kuin spotify:stä ja tänne sitä kautta niitä ei voi linkata :( Oisin niin fiilistelly teidän kanssa niitä. Mutta kaikilla joilla spotify on niin suosittelen kuuntelemaan.


Tähän loppuun asiasta nakkisämpylään. Aijemmin kerroin, että mökki on varattu alkukesälle ja taas tänäkin kesänä yksi kohokohta tulee olemaan http://www.finn-drift.com/ suorittama kyyditys Mikan pikkuveljelle. Kyseessä on siis drifting kyydityksiä tekevät yritys. He kyydittävät asiakkaita radalle.comin tapahtumissa ja tänä vuonna myös omissa ratapäivissä. Viime kesänä ostimme samaisen kyydityksen Mikalle 25 vuotis synttärilahjaksi. Ja olihan se semmoinen elämys, että muistaa aivan varmasti koko loppu ikänsä! Vaikka hintaahan tuolla kyydityksellä on, on se sen arvoinen elämys! Tämä yritys voittikin viime vuonna suomen paras elämys tittelin. Palkinto meni aivan oikeaan osoitteeseen.
Toivottavasti itsekkin joskus pääsen kyytiin, sen verran tästä olen jo vihjaillut että ensi vuonna minäkin täytän 25 ;D
True fani http://www.finn-drift.com/fanituotteet/ ;)


n
Mikaa laitetaan vöihin kahden miehen voimin :)

Koko rahan eestä!



Tsemppiä kaikille tämän viikonlopun kisaajille! :)

- Laura

2 kommenttia:

  1. siis miten ihmeessä sä pönötät noissa kuvissa?! herran jumala....

    VastaaPoista
  2. Ei tuo "pönöttäminen" niin vaikeeta oo :D

    VastaaPoista