perjantai 19. huhtikuuta 2013

Posti toi ihanuuksia

Nyt tulee asiaa ohi normi aiheen..
Tänään oli postipoika tuonut postilaatikkoon minulle kirjekuoressa leeloo.fi :ltä sukkahousupaketin. Taas sai olla niinku pikkulapsi jouluaattona ja jännätä mitä sieltä kirjeestä putkahtaa.
Sieltähän tuli kahdet aivan ihanat sukkahousut!
Toiset sukkahousut on hieman normaalimpaa mallia. Tummat väriltään ja ihanasti himaltavat! Nämä on kyllä normaali sukkahousuille blingimpi versio ;) Suosittelen jos kaipatte pikkusen jotain uutta sukkahousuun, mutta ette halua luopua perus sukkahousukuosista.

  
leeloo.fi merkki: Fiore

Seuraavat sukkahousut onkin sitten hieman "räväkämpää" versiota, mutta ehdottomasti voi käyttää vaikka kaupunkireissulla. Mikä estää! Näillä saat lookkiin uutta säväystä ja ripaus jotain muuta ;)
Erillaisilla housu/hame/paita versioilla näistä sukkahousuista saa taijottua vaikka mitä, mielikuvit vain rajana. Materiaali on todella jämäkkää, ei mitään lirua. Sukkahousut tuovat jopa jaloille lämpimän fiiliksen, varmasti tarkenee näillä jo tällä hetkellä päiväs aikaan olemaan esim. kaupungilla. Suosittelen!

leeloo.fi merkki: yelete



Nämä ihanuudet löytyy siis leeloo.fi sivulta. Myös kymmenittäin muita ihanuuksia ja tietenkin kenkiä <3, check this out!
Mun täytyy oikeesti ryhdistäytyä näitten sukkahousujen kanssa. Aivan mielettömiä lookkeja saa, kun käyttää sukkahousuja. Mutta taidan kuulua tähän perussuomalaiseen kategoriaan, joka on hirveen vaikea käyttää sukkahousuja tai sitten hameita. Haastankin nyt itseni ja muut tänä kesänä käyttämään sukkahousuja ja hameita! Päästetään naisellisuus valloilleen ;)

Tänään oli treeneissä vuorossa pakarat, etureidet ja vatsat. Ennätykset paukku yhden jalan prässissä ja muutenkin oli koko treenin ajan hyvä fiilis päällä, hikeä pukkas ja silmissä sumeni :D No ei ihan, mutta ei se kaukanakaan ollu. Hampaat irvessä sai siis vedellä viimesiä toistoja.
Mutta tänään peilin kautta mua katto semmonen vartalo, josta oon monta vuotta haaveillu. Nytkö se vuosia haaveiltu kroppa alkaa kuoriutumaan ja oonko mää oikeesti nyt pääsemässä tavoitteisiin?? Mää en oikein osaa pukea ajatuksia nyt sanoiksi, mutta fiilis on aivan mahtava. Jotenkin musta vaan aina on tuntunu jotenkin niin etäiselle se ajatus, että mää voisin joskus näyttää kuvankaltaiselta (alla) ja saada kroppani kuntoon. Mutta jos haaveet työstää todeksi ne ovat todellakin mahdolliset, kun vain uskoo siihen mitä tekee! Ylä- ja alamäkiä on varmasti kaikilla, mutta kun jaksaa vain positiivisella mielellä mennä eteenpäin niin kaikki on mahdollista.


Tähän onkin hyvä lopetella tältä päivää.
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti saadaan nauttia aurinkoisista keleistä.

- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti