sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Hapot jyllää

Tänään oli Annen kanssa reffit ja tehtiin alkulämmön lisäksi vielä lämppäriä kahvakuulalla, joka oli mulle aivan uus tuttavuus. Aijemmin en oo kahvakuulalla tehny kuin sivutaivutuksia ja jotain vatsoja, mutta nyt tehtiin kahvakuulan kanssa alkulämmittelyt. Ihan mukava oli, vaatii kyllä muutaman kerran kahvakuulan kanssa treenausta että kaikki liikeradat loksahtelee paikoilleen. Mutta päätarkotus tuli kyllä täytettyä nimittäin lämmin tuli! Tänään keskityttiin isoihin lihasryhmiin ja kaikki tehtiin supersarjoina.
Alkulämmittelyn jälkeen prässiin ja reidenojennukseen. Nämä kaks eri liikettä tehtiin siis supersarjana ja voin kertoa että viimeisen sarjan jälkeen jalat oli muussia! Iiiihana tunne jaloissa.
Siitä sitten mentiin laitteeseen joka kohdistu rinnalle (en muista nyt nimeä) ja perään miesten punnerruksia niin paljon kuin jakso. Viimeisen sarjan jälkeen punnerruksissa mulla saatto jokunen kirosanakin päästä :D Sen verran kovaa vedettiin. Rinnan jälkeen palattiin takas jalkoihin ja tehtiin takareisia jälleen kerran supersarjalla. Takareidet laitteella ja siitä sitten suoraan maastavetoon. Tämän jälkeen oli vuorossa vielä selkä. Selkää tehtiin alataljasta ja ylätaljasta. Tämän kaiken jälkeen oli niiin voittaja fiilis kun olla ja osas. Aivan huippua, kun välillä pääsee kaverin kanssa tekemään näitä juttuja niin pystyy puristamaan lihaksesta kaikki mehut irti ja niinhän me kyllä Annen kanssa tehtiinkin. Hirveetä puuskutusta kuulu aina mihin laitteeseen mentiinkään :D
Parin viikon päästä uusiksi ;)

Oli myös todella mukava kuulla miten mun kroppa on kehittyny. Hyvällä mallilla siis ollaan. Jotenkin tämän päivisen jälkeen mun silmät aukes tälle mun kropalle, että miten paljon oikeastaan olenkaan saanut tulosta aikaan. Tämän kahdeksan kuukauden aikana ei todellakaan olla laiskoteltu vaan töitä ollaan puserrettu menemään ja se myös alkaa tuottamaan näkyvää tulosta. Sen kuulee myös tuttavilta mitä ei todellakaan näe joka viikko. Tänään viimeksi sain palautetta jaloista, että lihasta ovat ottaneet. Mukavahan se on, että muutkin huomaa ettei kaikki ole vain pään sisällä haavemaailmassa tuotettua harhaa :D
Tämän päiväinen antoi kyllä semmoisen buustin tuleviin treeneihin, että tästä on hyvä jatkaa valmisteluja kohti elokuuta. Ja mitä kisoihin tulee niin eilisen kilpailujen ja linjauksen näkemisen jälkeen olen hyvillä mielen ja itseluottamus kohdillaan menossa kohti karsinta kisoja. Mutta niinkuin aina sanon töitä tehdään edelleen niinkuin tähänkin asti.







Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


- Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti