keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kuulumisia

Nyt on menny muuan päivä blogin kirjotuksesta. Oon aivan täysin viime viikonlopun ja tämän viikon omistanu perheelle. Viikonlopun aikaan käytiin edenissä uimassa ja tavattiin kavereita.
Siinä samalla tuli sitten mökki varattua ja pikku reissu suunniteltua muutaman saan kilometrin päähän. Huippu reissu tulossa jälleen kerran! :) Odotan innolla.
Tämä viikko on menny ihan vain töissä, ulkona ja sisällä touhutessa. Meidän takapihan terassia oon saanu kaivettua esille. Kohta saa laittaa pihakalusteet terassille ja mennä ottamaan arskaa. Aivan huippu kelit ollu täällä Oulussa asti ja elohopea on kivunnu viiden asteen hujakoille. Sieltä se kesä tulee. :)

Treenit on menny omalla painollaan eteenpäin ihan niinkuin tähänki asti. 2 salitreeniä on tälle viikkoa vielä ja muutama aerobinen. Viikonlopun aikaan on tapaaminen Annen kanssa ja katsotaan vähä kuntoa ja jutellaan tulevasta eli dietistä ja kaikesta siihen liittyvästä. Aikaa onneksi on, hätää mitään ei vielä ole. Hyvillä mielin olen menossa kohti toukokuuta ja kesää.

jenkkasta, lähtee kesällä ;)


Yhdet kuvauksetkin olisi tulossa kevään aikana. Kuvaukset ovat tulossa leeloo.fi yrittäjän kanssa ja toimin hänelle aina välillä mallina hänen yrityksensä tuotteille. Seuraavissa kuvauksissa ei voi olla kuin pilke silmäkulmassa, sen verran mahtavaa kuvaa on varmasti tulossa ;)
Ja tätä minun harrastusta ajatellen myös yhdet kuvaukset ovat varmasti kesän aikana tulossa, kun kroppaa saadaan timmimpään kuntoon.

© Elisa Riekki, talven kuvauksista


Mitään kummempaa ei ole viikon aikana ehtinyt tapahtua. Olen vain ottanut hieman rennommin ja nauttinut keväästä enkä ole sen suurenpia ressejä repiny mistään. :)
Nyt hiusten värjäys hommiin.


- Laura

2 kommenttia:

  1. Sun kuvat on kyllä mahtavia:) Oot upea nainen ja voi vitja kun tosta vielä kisakunto lähenee niin kyllä sä pitkälle pääset :) Ihanaa kun toiset viettää perheen kesken aikaa, täällä hieman toinen ääni kellossa :( mutta ei auta itku markkinoilla.se on vaan yritettävä eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista, tuli hyvä mieli! :)
      Jaksamisia sulle, niin se elämä joskus heittelee. :( Toivottavasti kaikki järjestyy parhainpäin.

      Poista