torstai 18. huhtikuuta 2013

Kevättä ilmassa

Viime sunnuntaisista supersarjapainotteisista treeneistä selvitty :D Maanantaina ei ollu minkäänlaisia oloja lihaksissa, mutta sitten tiistaina alkoi tuntumaan jotain "kolotusta" takareisissä. Muuten paikat oli aivan normaalit, onneksi venyttelin sunnuntaisen jälkeen hyvin :)

Tiistaina oli ensimmäinen koulupäivä. Opiskelen siis tällä hetkellä siivousteknikon erikoisammattitutkintoa tai lähinnähän se näytöillä menee läpi, kun oppisopimuksella olen. Ja sama firma tässäkin takana tukemassa missä jo kohta seittemän vuotta olen häärinyt :)
Kaikista nuorinpana plikkana sain istuskella koulun penkillä eikä siellä muuten muita minun ikäisiä ollutkaan, keski-ikä oli noin 40-50 tienoilla. Mutta eipä se mun menoa haitttaa, mukavan olosta porukkaa tuntui olevan. Tästä se lähtee ja katseet on suunnattu työn osalta tulevaan lokakuuhun ;) (en sillä että valmistuisin)

Ensimmäiset fitness kisat oli siis viime viikonloppuna. Kuvia olen katsellut TÄÄLTÄ. Minun on itse turha lähtä kommentoimaan juuta eikä jaata kilpailijoiden kunnosta, koska tuskin siitä tällä hetkellä tiedän tarpeeksi paljoakaan. Mutta sen voin sanoa, että mahtavia tyttöjä nähtiin lavalla, sitä ei voi kiistää.
Minusta hyvin oli kuitenkin kirjoitettu tänään ilmestyneen body lehden sivuille kisaraportti bikini fitneksestä ja se on luettavana TÄSTÄ. Tästä aiheesta ei siis minulta enempää heru tietoa :)

Tälle viikkoa sain tiedon, että mulle tulee uusi saliohjelma alkaen 1.5. JIhuuuuu, en sillä että olisin jo kyllästynyt tähän nykyiseen ohjelmaan vaan aina on mukava alottaa tekemään uutta ohjelmaa ja antaa lihaksille kyytiä vähän eri "kulmista". Ohjelmaa siis startataan vapun jälkeen jolloin starttaa myös dietti. Munkit siis vielä syödään vappuaattona ja sitten onkin syömiset syöty tai ainakin kaiken kielletyn :)

mahhoo 18.4
Kesä ja kärpäset tulee ja lähenee myös meidän pieni irtiotto arjestakin. Täältä Oulusta on lumet sulaneet todella vauhdikkaasti (kiitos vesisateen) ja tänään ne kuulostaisi saavan oikein kunnolla kyytiä, kun kunnon vesisade ylittää iltapäivän ja illan aikana. On ne tulvistakin varotelleet. Kohta siis on lumet historiaa taas vähäksi aikaa ja meitsi pääsee taas möyriin kukkapenkkeihin ja mikä parasta, ottamaan aurinkoa! 8)


Mutta nyt jatkamaan muita hommia, pyörälenkkikin ois tänään edessä. Mukavaa! Ja postiakin odottelen, siitä sitten postin saavuttua lisää ;)
Mukavaa viikon jatkoa, toivottavasti ette joudu rankkasateen piirittämäksi.

- Laura

2 kommenttia:

  1. Terve, joko jo kyselikin tuossa sinun PTstä, jos saat hänestä mainita niin minäkin olisin kiinnostunut :) Haaveena saada kisata jonain päivänä mutta tarvitsen ammattilaista siihen avuksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, arvaa muistinko kysyä sillon tapaamisen aikaan.. Mutta olen laittanu hänelle postia asiasta :)

      Poista