torstai 25. huhtikuuta 2013

Kuulumisia

Heips vain, muuan päivä on vierähtäny viime kirjotuksesta. Se johtuu vain siitä ettei ole ollut oikein mitään kirjotettavaa. Ja myös nämä ajat kotona ovat aika hektisiä, milloin pirraa työpuhelin enemmän ja milloin täytyy hoitaa muita normi askareita. Ei pidä myös unohtaa, että perhe ja varsinkin lapsi kaipaa omaa aikaa. Tavallista arkea siis vietetty työn, perheen ja treenien parissa.
Eiliselle päivälle varasin taas tanssisalin, jossa sain harjotella kävelyä ja asentoja. Otin myös videokameran mukaan, mutta arvaa loppuko siitä heti akku kun olin alkamassa kuvaamaan. Että se siitä, mutta kuvia kyllä on :)


Uutta treeniohjelmaa starttaillaan vapun jälkeen 2.5 alkaen. Tätä odotellaan taas innolla :)
Tälle viikkoa alku viikko on kyllä ollu jotenkin aika väsynyttä meininkiä mulla. Tiistainakin oli niiiin väsy, että tuntu ettei millään jaksais salille mennä. Mutta sitten kun sinne pääsee ja rupeaa hommiin niin yllättäen tulee kuin puskista niiin pirtiä ja energiat huipussaan oleva olo. On se kumma vaikutus tuolla salilla kuinka se saa mielen muuttumaan parissa minuutissa aivan huippuunsa eli tässä tapauksessa positiiviseksi ja energiseksi :)

Tuossa taas tänään ihmeteltiin työkaverin kanssa, että on sitä joskus viis vuotta sitten eläny niiiin sumussa, kun olla ja osaa. Tarkoitan ruokapuolta. Aijemmin oon kertonu että vuosia sitten söin päivän aikana muutamia kertoja päivässä. Nuo ajat kroppa on ollu tosissaan säästöliekillä ja ei ihmekkään kun nuina aikoina väsytti aivan pirusti! Vaikka silloin nousin ylös aivan samaan aikaan kuin nyttenkin ei nyt enää väsymys paina ja se johtuu aivan siitä, että kroppa saa tarpeeksi polttoainetta jaksaakseen porskuttaa eteenpäin.
Jossain vaiheessa oli (voi olla vieläkin) muoti-ilmiönä dietti, että syödään niiiin minimaalisesti kuin vain voi, että laihutaan. Pakko myöntää, tähänhän minäkin silloin nuorempana sorruin. Ei se oo sitten mikkään ihme jos väsyttää koko ajan todella paljon, kun ei syödä kunnolla. Ja tulee sitten niitä kaiken maailman muita sivuoireita, jotka ei kyllä ole mikään leikin asia. Monet yllättyy aivan totaalisesti, kun huomaa että oikein syömällä laihtuu eikä vain syömättä lakkaamisella. Tai kyllähän silloinkin varmasti laihtuu, mutta ne kaikki oireet sen syömättömyyden takia eivät ole sitten mitään positiivia asioita. Jos ja kun laihduttaa niin ensinnä kannattaa tarkistaa oma ruokavalio kuntoon ja lisätä liikuntaa viikko ohjelmaan niin kyllä alkaa kilot kariseen. Ja maltti on valttia tässäkin asiassa! Kaikenlaisilla superdieteillä varmasti saa läskit nopeasti lähtemään, mutta yleensä ne tulee yhtä nopeasti takaisin. Kun jaksaa antaa aikaa sille, että saa sitä toivottua rasvaa kropasta pois niin helpommin se myös pysyy poissa eikä tule salamana takaisin. Tähän ainakin itse pyrin. Pyrin olemaan ympäri vuoden hyvässä kunnossa eikä vain kisoja ajatellen. Kisat ovat vain yksi etappi tässä mun matkassa kohti parempaa kroppaa. En treenaa vain kisojen takia vain oman itseni takia ja sen, että haluan muuttaa ulkomuotoani sporttisemmaksi ja kiinteämmäksi. Haluan olla ylpeä kropastani ympäri vuoden. Kisakunto on tietenkin eriasia, sen tyylisessä kireysasteessa en aijo ympäri vuoden pysyä, se ei ole etes terveellistä pitemmän päälle. Hiljaa hyvä tulee! :)


Huomasin sitten tänään, että mulla on vissiin pohkeet kasvanu. Puristaa niin kummasti pohkeitten kohalla housut. Sieltä ne rusinat alkaa kasvamaan :D
Nyt mua oottaa iiiiso laskupino tuossa vieressä ja pitäs alkaa sitä naputtamaan. Niin ja simakin pitää tänään pullottaa. Aluksi ajattelin, että en tee ollenkaan simaa, mutta sitten se alkoi kuulostaa siltä että tehtävä sitä on. Ehkä sitä itsekkin kupin hörppäsee ja huom. dietti ei ole vielä alkanut ;)

Mukavaa torstain jatkoa ja piakkoin alkavaa viikonloppua.

ps. kohta saahaan kannustaa Suomea, kun jääkiekon MM-kisat alkaa!! Täällä ollaan ainakin nenä niiin ruudussa kiinni, kun ekat Suomi pelit alkaa :))



- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti