keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Ulkoilma maittaa

Eilen oli kyllä todella hyvät ulkoiluilmat. Tiistaina jo päätin, että jos sääennusteet paikkansa pitävät niin keskiviikkona illasta juoksulenkille. EIlen tein vielä salitreenin alle ja ennen juoksulenkkiä Samin kanssa repiasta kävelyä niin, että Sami polki pyörällä ja minä yritin kävellen pysyä perässä :D Reipasta kävelyä siis noin 40 minuuttia ja sen jälkeen hieman illemmalla 40 juoksua tasasella sykkeellä. En taaskaan saanu piettyä sykkeitä tarpeeksi matalalla.. Keskisyke oli noin 140 tienoilla. Ja olinhan mää nuitten kahden lenkin ja salitreenin jälkeen aikas poikki ja väsyny, mutta hyvällä tavalla. Eilisen illan jääkiekkomatsi oli kyllä pakko katsoa, vaikka ei päättynyt ihan toivotullatavalla hienon alun jälkeen.
Paremmalla pelillä sitten perjantaina Venäjää vastaan, siitä tuleekin jännää.

Eilinen berberitreeni meni hyvin perille ja tänään takamusosastolla sen tunteekin. Hieman kuvaa eilisen treenin jälkeen. Harmi kun tuo pukkarin peili on aika pieni niin ei saa kunnon koko vartalo kuvaa..






Vatsanseutu alkaa myös pikku hiljaa olemaan siinä kunnossa missä se voisi ympärivuoden ollakkin. Hieman vielä rasvaa pois niin hyvä on ja aerobisellahan se lähtee ja oikein syömällä :)
Itse olen ainakin tyytyväinen tämän hetkiseen kuntooni.


Ja vaikka nyt kisahaaveet on kuoppaan kaivettu niin syömiset ovat aivan samoilla urilla kuin ne oli vaikka vuoden vaihteessa. Uusin ihastukseni on rahka + persikka-banaani piltti. Yhdistettynä aivan ihanan makuista, suosittelen! Ei tarvitse mitään makeutusaineita lisäksi, on itsessään jo makeanmakuista.




Tänään matka vie salille ja illan päälle joko reipasta kävelyä tai sisällä stepperillä. Riippuu hieman tuosta ilmasta, täällä nimittäin aika sateisen oloista.

Mukavaa helatorstaita kaikille!

- Laura

2 kommenttia: